8 Mayıs 2008 Perşembe

AÇIKLAMA

Bu blog Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Bilgisayar Ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 3. Sınıf öğrencileri tarafından Özel Öğretim Yöntemleri 1 dersi için hazırlanmıştır. İçerisinde Gestalt Teoremi ve Vızıltı Grupları hakkında bilgiye ulaşmanız mümkündür.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben Ankara'da İlköğretim Türkçe öğretmeniyim. Vızıltı hakkında bilgi ararıyordum. Hazırlanılan bu site sayesinde istediğim bilgilere ulaştım. Çok teşekür ederim.

Adsız dedi ki...

Ben Başkent Böte bölümünden Dilek. Sitenin ve içeriğin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

Ben Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği Bölümünde öğrenim görmekteyim. Hazırladığınız blogun içeriği, kullandığınız materyaller çok dikkat çekici, bir de bu konuda bu kadar fazla bilgi bulabildiğim tek yer olmuş. Ellerinize sağlık. Esra Kılıç

Adsız dedi ki...

Ben Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Bote öğrencisiyim Vızıltı adlı özel öğretim yöntemi için hazırladığınız blog bilgi açısından çok doyurucu olmuş.